review-widget.net

Los Puertos de Beceite – Natuurreservaat – rijk aan flora en fauna waaronder de steenbok: wandelen (o.a. GR8), mountainbiken, paardrijden, rotsklimmen, 4WD-tochten, canyoning.  

Zwemmen in de rivieren de Algars, Ulldemó en Matarraña of in het prachtige stuwmeer de Pena. Er zijn kayaks en waterfietsen te huur. Daarnaast heeft La Fresneda, net als ieder dorp, een openbaar zwembad.  

Vía Verde del Val del Zafán y de la Terra Alta. Een verlaten spoorlijn die dwars door de Matarraña loopt en die geschikt is gemaakt voor wandelaars, fietsers en ruiters. U heeft een prachtig uitzicht op het natuurreservaat Los Puertos de Beceite.  

Vele wandel- en fietsroutes in het natuurreservaat, tussen de middeleeuwse dorpen en direct vanaf de camping. Op de camping zijn mountainbikes, E-bikes en toerfietsen te huur en is inclusief de in Spanje verplichte fietshelm. Kaarten en gedetailleerde beschrijvingen zijn beschikbaar.  

Astronomie: daar dit deel van Spanje geen lichtvervuiling kent, kunt u vanaf de camping talloze sterren zien. Vooral de Melkweg is prachtig tijdens de zomermaanden.

Vogels spotten: vooral in het voorjaar kunt u rondom de camping verscheidene interessante vogels zien, zoals de bijeneter, de zwarte tapuit, de vale gier, de aasgier en de rode patrijs. Of bezoek het gieren observatorium Mas de Bunyol.  

Padelbaan te huur
in La Fresneda.

De langste tokkelbaan van Europa (2 km) in Fuentespalda.